Τοπικές Ειδήσεις

Κινέζοι τουρίστες στη Ρόδο από… Νοέμβριο

Παραδοσιακά η τουριστική σεζόν, για το μαζικό τουρισμό κλείνει στις αρχές Νοεμβρίου. Όμως πιθανότατα φέτος θα υπάρξουν  μικρές εξαιρέσεις καθώς αναμένονται στο νησί τουρίστες από την Κίνα.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα , των συζητήσεων που είχε στην Αθήνα με εκπρόσωπο Κινεζικού τουριστικού πρακτορείου ο Σύμβουλος Διοίκησης του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού κ. Διονύσης Τσιλιγκίρης.

Ο κ.Τσιλιγκίρης να σημειωθεί, πως ήταν στην Αθήνα στην εκδήλωση που έγινε στην κατοικία του πρέσβη του Μαρόκου για την συμπλήρωση 25 ετών από την ενθρόνιση του βασιλιά της χώρας.

Δέχθηκε κλήση, από τον εκπρόσωπο του τουριστικού πρακτορείου της Κίνας με τον οποίο και συναντήθηκε, Συζήτησαν,  για την προοπτική της έναρξη των αφίξεων τουριστών από την Κίνα στη Ρόδο από τον προσεχή Νοέμβριο.

Οι τουρίστες όπως έγινε γνωστό θα μένουν δύο ημέρες στην Αθήνα και στη Μύκονο και θα έρχονται στη Ρόδο για τρεις διανυκτερεύσεις.

Ο εκπρόσωπος του Κινεζικού τουριστικού  πρακτορείου αναμένεται σε λίγες ημέρες στη Ρόδο όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Ρόδου κ, Α Κολλιάδη και τη διοίκηση του ΠΡΟΤΟΥΡ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου