Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Κοκκίνης με κάθε επισημότητα

Ο προαναγγελθείς… γάμος του Διαγόρα με τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Κοκκίνη είναι πλέον και επίσημος.
Όπως είχε γραφθεί, ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν μία ανάσα από την μετακόμισή του στο νησί μας για λογαριασμό του «γηραιού», καθώς είχε συμφωνήσει σε όλα και απέμεναν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του.
Οι λεπτομέρειες τακτοποιήθηκαν, ο Κοκκίνης υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του, με τους «κυανέρυθρους» να την επισημοποιούν εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Έβαλε Κοκκίνη στην επίθεση του.
Η ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σωτήρη Κοκκίνη.
Ο 24χρονος (11/7/2000) αγωνίζεται στα δύο άκρα της επίθεσης και την χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε Εργοτέλη, Ιωνικό και Χανιά.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».
Ο ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Διαγόρα, θέτοντας τις υπηρεσίες του στη διάθεση του προπονητή Θωμά Γράφα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου