Αθλητικά

ΓΓΑ: Λήγει στις 20 Αυγούστου η προθεσμία αναγνώρισης της Λέσχης Φιλάθλων από τις ΠΑΕ

Η Διεύθυνση Επαγγελματικού Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έστειλε έγγραφο προς τις ΠΑΕ της Super League 1 και της Super League 2, αναφέροντας ότι στις 20 Αυγούστου εκπνέει η προθεσμία για να χορηγήσουν συναίνεση αναγνώρισης μόνο μίας Λέσχη Φιλάθλων τους, με κοινοποίηση στη ΓΓΑ, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο αθλητικός νόμος.
Όπως επισημαίνεται στην επιστολή από τις 21 Αυγούστου δεν θα αναγνωρίζεται οποιαδήποτε Λέσχη (και τα παραρτήματά της), για την οποία (τη Λέσχη) δεν θα έχουν υποβληθεί τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας.
Στο έγγραφο τονίζονται τα ακόλουθα:
α. Η υποβολή αιτήματος για σύσταση λειτουργίας Λέσχης Φιλάθλων προς ΠΑΕ προκειμένου να παράσχουν συναίνεση, θα υποβάλλεται υποχρεωτικά εγγράφως με κοινοποίηση στο Τμήμα Λεσχών Φιλάθλων της Διεύθυνσης Επαγγελματικού Αθλητισμού.
β. Η χορήγηση συναίνεσης των ΠΑΕ για την αναγνώριση Λέσχης Φιλάθλων εκπνέει στις 20 Αυγούστου τρέχοντος έτους. Συνεπώς πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν αναγνωρίζεται οποιαδήποτε Λέσχη Φιλάθλων η οποία δεν έχει υποβάλλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να εκδοθεί η βεβαίωση περί Νόμιμης Λειτουργίας από την υπηρεσία μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου