Αθλητικά

Πιγκουίνοι Ρόδου: Άλλαξε ημερομηνία το 7ο Κολυμβητικό Grand Prix

Την Κυριακή 4 Αυγούστου θα διεξαχθεί τελικά το7ο Κολυμβητικό Grand Prix που διοργανώνουν οι Πιγκουίνοι Ρόδου, με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση να αναφέρει τα εξής:
«Αλλαγή Ημερομηνίας του 7ου Grand Prix.
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το 7ο Grand Prix της χρονιάς, αρχικά προγραμματισμένο για τις 3 Αυγούστου, μεταφέρεται για τις 4 Αυγούστου και θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί. Η αλλαγή έγινε για να διευκολυνθεί η άφιξη της ομάδας του Πρωτέα Καλύμνου, λαμβάνοντας υπόψη τα δρομολόγια του πλοίου.
Αυτή η αγωνιστική συνάντηση σηματοδοτεί το τελευταίο Grand Prix της χρονιάς και προσδοκούμε να είναι ένας φανταστικό κλείσιμο της αγωνιστικής μας περιόδου. Μη χάσετε την ευκαιρία να υποστηρίξετε τους αθλητές και να απολαύσετε μια ημέρα γεμάτη δράση και αγωνιστική ένταση.
Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές για τη συμμετοχή στον αγώνα έχουν ήδη ανοίξει. Μπορείτε να εγγραφείτε μέσω του επίσημου ιστότοπου των Πιγκουίνων. Περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου