Αθλητικά

Διαγόρας Βατίου: Με υπομονή, επιμονή και τον πήχη ψηλά

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, το καλωσόρισμα από τον προπονητή Γιάννη Καμπούρη και τους παράγοντες της διοίκησης που έδωσαν τις κατευθυντήριες, καθώς και την πρώτη προπόνηση του καλοκαιριού, ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα Βατίου ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Όπως δήλωσε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» της νότιας Ρόδου στο περιθώριο της «πρώτης» του συγκροτήματός του, περιμένει ίσως το πλέον ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών δεδομένου πως το σύνολο των ομάδων έχει ενισχυθεί, «υποσχόμενος» στους παίκτες του σκληρή δουλειά, ώστε να καταφέρουν να υλοποιήσουν τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί. Όπως σημείωσε ο Γιάννης Καμπούρης, οι ομάδες δεν χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη, προσδιορίζοντας για τη δική του τη δημιουργία ενός συνόλου ικανού να νικάει τον κάθε αντίπαλο:
«Καταρχήν να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους. Στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και στους παράγοντες όλων των σωματείων, που τα περισσότερα έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους. Υγεία πάνω από όλα, μακριά από τραυματισμούς. Εύχομαι να γίνει ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ καλό. Αυτό πιστεύω πως θα επιτευχθεί γιατί όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, φέτος πιστεύω περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.
Το ίδιο προσπαθήσαμε να κάνουμε κι εμείς. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, αλλά δεν παύει να είναι αυτή την περίοδο μόνο προσδοκίες, καθώς οι ομάδες χτίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στην προπόνηση, στα φιλικά και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δεν χτίζονται μέσα σε μία εβδομάδα ή σε έναν μήνα.
Πιστεύω να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, και να μπορούμε να κερδίζουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Είμαστε στην αρχή, χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά».
Οι πρώτες προπονήσεις θα είναι σχετικά χαλαρές, ώστε οι ποδοσφαιριστές να επανέλθουν σταδιακά μετά από ένα μακρύ διάστημα αγωνιστικής απραξίας.
Σημειώνεται πως οι Βατενοί δεν έχουν κλείσει ακόμα το ρόστερ τους, καθώς ο Γιάννης Καμπούρης και η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζουν να αναζητούν στην τοπική μετεγγραφική αγορά δύο τρεις ακόμα παίκτες, που θα διασφαλίσουν στην ομάδα το απαιτούμενο εύρος επιλογών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου