Αθλητικά

Απόλλωνας Απολλώνων: Με νέο Δ.Σ. και στόχο την αναγέννηση

Με ανανεωμένες τις δυνάμεις του θα μπει ο Απόλλωνας Απολλώνων στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το νέο διοικητικό συμβούλιο υπό τον πρόεδρο Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου, έχει ήδη σηκώσει τα «μανίκια» προκειμένου να αναδιοργανώσει τον σύλλογο και να τον ξανακάνει ελκυστικό για τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει με θέρμη τόσο τον πρώην πρόεδρο Σταμάτη Μαργέλλο, όσο και τον γνωστό παράγοντα Τζούλη Μαχραμά, ο οποίος θα παραμείνει κοντά στο σωματείο.
Η ανακοίνωση, μέσα από την οποία παρουσιάζεται η νέα διοίκηση και οι στόχοι της:
«Αν και μένουν κάποια διαδικαστικά, η ομάδα μας Α.Π.Σ. Απόλλων Απολλώνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από νέα άτομα και παλιά που ανέκαθεν βοηθούσαν την ομάδα και θα προσπαθήσουν στο επόμενο διάστημα να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα με ντόπιους κυρίως παίκτες, αλλά και παιδιά που ήταν και στην περσινή ομάδα και βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να κρατηθεί η ομάδα στη Β’ κατηγορία.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον απερχόμενο πρόεδρο εδώ και 6 χρόνια Σταμάτιο Ι. Μαργέλλο, ο οποίος κράτησε την ομάδα ενεργή και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του γηπέδου μας και της ομάδας μας και ο οποίος θα είναι κοντά στην ομάδα και τον θέλουμε δίπλα μας.
Όπως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Τζούλη Μαχραμά, ο οποίος ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια ήταν ο άνθρωπος που την κράτησε ενωμένη. Ο οποίος και τη φετινή χρονιά εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει την ομάδα μας με όποιον τρόπο μπορεί.
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Επίσης, να ευχαριστήσουμε και όλους όσοι βοήθησαν την ομάδα μας στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας.
Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να αναγεννηθεί και πάλι και να φέρει πάλι τον φίλαθλο κόσμο του χωριού στο γήπεδο, όπου τους έχει μεγάλη ανάγκη.
Το συμβούλιο απαρτίζεται από τους εξής:
Πρόεδρος: Χατζηνικολάου Τριαντάφυλλος
Αντιπρόεδρος: Τσακαλιός Μιχάλης
Γραμματέας: Καραμανώλης Φώτης
Ταμίας: Ζαχαριάδη Πόπη
Μέλος: Πλάτσης Νίκος
Μέλος: Πετρίδης Νίκος
Μέλος: Χαλκίτης Βασίλειος
Μέλος: Μακαρούνας Παναγιώτης
Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο νέο τους ξεκίνημα και σύντομα θα έχουμε και νέες ανακοινώσεις!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου