Αθλητικά

Άρης Αρχαγγέλου: Πρώτο ραντεβού με οικογενειακό δίτερμα

Για αύριο Παρασκευή στις 4 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί στο γήπεδο Αρχαγγέλου η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών του Άρη με τον νέο προπονητή τους Γιάννη Αρχοντούλη και τους παράγοντες της διοίκησης, που θα ανοίξει την αυλαία των δραστηριοτήτων τους για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Μετά το καλωσόρισμα, το μοίρασμα αθλητικού υλικού και την απαραίτητη συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναλυθούν οι στόχοι της νέας σεζόν και θα μοιραστούν οι απαραίτητες οδηγίες, οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να παίξουν οικογενειακό δίτερμα. Το δε ραντεβού τους θα ανανεωθεί για την προσεχή Δευτέρα, οπότε και θα ξεκινήσει κι επισήμως η προετοιμασία τους ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
Το παρών αναμένεται να δώσουν οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ (κάποιοι λίγοι πιέζονται από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της εποχής), την ίδια στιγμή που τόσο ο Γιάννης Αρχοντούλης όσοι και οι άνθρωποι της διοίκησης συνεχίζουν να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά, μήπως και τους εμφανιστεί κάποια… ακαταμάχητη ευκαιρία απόκτησης ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, που θα δυναμώσει περαιτέρω το ήδη αξιόλογο ρόστερ της ομάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου