Τοπικές Ειδήσεις

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τίμησαν τον αδικοχαμένο 18χρονο Σάββα στην Κάλυμνο

Ρίγη συγκίνησης γέμισαν τους παρευρισκόμενους στην τελετή, καθώς οι φίλαθλοι της ερυθρόλευκης ομάδας που κατέκλυσαν το χώρο ανάμεσα στο Επαρχείο και την πλατεία του Ναυτικού Μουσείου, τίμησαν τον νεαρό Σάββα Καρδούλια, που  χθες 1η Αυγούστου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τόσο πρόωρα στα 18 του χρόνια, γεμίζοντας απέραντο πόνο την οικογένειά του και όλη την Κάλυμνο, αναρτώντας πανό με τη φωτογραφία του κατά την υποδοχή των Ευρωπαϊκών Τροπαίων της ερυθρόλευκης ομάδας στον αύλειο χώρο απέναντι από τον Δήμο.

Ο Σάββας, δεν ξεχάστηκε από την οικογένεια των ερυθρόλευκων φιλάθλων, οι οποίοι έδειξαν το φίλαθλο μεγαλείο και την απέραντη ανθρωπιά και ανάρτησαν πανό με τη φωτογραφία του κρατώντας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, φωνάζοντας το σύνθημα “ΣΑΒΒΑ ΨΥΧΑΡΑ … ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ”, που λύγισε όλους.

Πηγή: palmoskalymnou.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου