Αθλητικά

Στίβος: Ξεχώρισαν οι αθλητές μας στην συνάντηση «Ελλάδα- Κύπρος»

Το διήμερο 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου στην Ελευθερούπολη της Καβάλας διεξήχθη η διεθνής συνάντηση στίβου «Ελλάδας- Κύπρου» για αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας Κ18.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Ρόδου, οι οποίοι είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας από τον ΣΕΓΑΣ.
Τα παιδιά μας, σε ακόμα ένα αγώνα έδειξαν το ταλέντο τους, ξεχωρίζοντας με την παρουσία τους.
Συγκεκριμένα, η Μαρίνα- Λορένα Χατζηλέλεκα του ΑΓΕΣ Κάμειρος κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, με επίδοση 3,40 μέτρα. Στη 2η θέση ήταν η Ελένη- Ελεονόρα Μήτση (Ελλάδα) με άλμα στα 3,20 μέτρα και στην 3η θέση τερμάτισε η Χάνα Μάχμοδ (Κύπρος) με επίδοση 2,80 μέτρα.
Η Παρασκευή –Αγγελική Γαλανού του Α.Ο. Ρόδου Ε.Μ. Σταματίου κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο έπταθλο, έχοντας 4626 βαθμούς, την ακολούθησε στη 2η θέση η Γεωργία- Αλεξία Αβράμπου (Ελλάδα) με 4477 βαθμούς και στην 3η θέση ήταν η Makayla Esele Ejodame (Κύπρος) με 3604 βαθμούς.
Ο Αλέξανδρος- Τσαμπίκος Ρακόπουλος του Α.Ο. Ρόδου Ε.Μ. Σταματίου κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην σφυροβολία με βολή στα 62,89 μέτρα. Την 1η θέση κατέκτησε ο Αλέξανδρος Γκαμπράουι (Κύπρος) με επίδοση 68,02 μέτρα και στην 3η θέση ήταν ο Ανδρέας Αποστολάκος (Ελλάδα) με επίδοση 59,81 μέτρα.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στον αγώνα συμμετείχε εκτός συναγωνισμού, έπειτα από σχετική πρόσκληση που δέχθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, ο Μανώλης Καραγκούνης του ΑΓΕΣ Κάμειρος ο οποίος στο άλμα επί κοντώ είχε επίδοση 4,20 μέτρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου