Τοπικές Ειδήσεις

Σύλληψη δύο ατόμων για ηχορύπανση στη Ρόδο

Στο πλαίσιο τακτικών αστυνομικών ελέγχων για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής, τη διατήρηση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες, καθώς και τη νόμιμη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθησαν 02 Αυγούστου 2024 και πρώτες πρωινές ώρες της 03 Αυγούστου 2024 στο Νότιο Αιγαίο οκτώ  άτομα μεταξύ των οποίων δύο στη Ρόδο  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για ηχορύπανση.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

Στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, μια 56χρονη αλλοδαπή και ένας 72χρονος ημεδαπός ως ιδιοκτήτες,  οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • KIRIAKOS PAPAKIRIAKOY    04.08.2024 19:39

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΆΣΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΓΡΉΓΟΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΗΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΉ ΑΣΤΡΑΠΙΑΊΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ
    ΜΠΡΆΒΟ ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΈΤΣΙ ΠΑΡΆ ΤΙΣ ΕΛΛΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΏΜΑ

Σχολιασμός άρθρου