Αθλητικά

Κύπελλο Ελλάδας: Οι ημερομηνίες για τις συμμετοχές

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις καταληκτικές ημερομηνίες και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος.
Ως τις 9 Αυγούστου θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος οι ομάδες της Super League 2 και της Super League 1, ενώ το παράβολο ανέρχεται στις 4.000 ευρώ για τις πρώτες και 5.000€ για τις δεύτερες.
Οι κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 7 Αυγούστου και το παράβολο ανέρχεται στα 300€
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:
«Όπως αποφασίστηκε από την Επιτροπή Διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, καθώς και των σχετικών εγγράφων για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson 2024-2025, έχουν ως ακολούθως.
– Έως την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 για τις κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ.
– Έως την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024 για τις ομάδες της Super League 1 και Super League 2.
Το Συνυποσχετικό Διαιτησίας θα πρέπει να φέρει τη μορφή ψηφιακής βεβαίωσης εγγράφου (μέσω gov.gr).
Το έντυπο επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων αξιωματούχων ομάδων αυτών που αναφέρονται και υπογράφουν τη δήλωση συμμετοχής (GDPR) θα πρέπει να φέρει τη μορφή ψηφιακής βεβαίωσης εγγράφου (μέσω gov.gr).
Η υποβολή των δηλώσεων θα γίνεται σε μορφή pdf, έως τις 14:00 και αποκλειστικά στο email: epo@epo.gr.
Η δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται και:
α) Από παράβολο 5.000€ για τις ομάδες της Super League 1, 4.000€ για τις ομάδες της Super League 2 και 300€ για τις κυπελλούχες των ΕΠΣ.
β) Από βεβαίωση μη οφειλής από την ΕΠΟ, τη Super League 1, τη Super League 2 και τις οικείες ΕΠΣ των ομάδων, μέχρι την ημερομηνία αποστολής της δήλωσης.
γ) Από παραχωρητήριο γηπέδου υποχρεωτικά για την κύρια και τη 2η εναλλακτική έδρα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου