Τοπικές Ειδήσεις

Ο Goran Bregovic, ξεσήκωσε το κοινό της Κω

Ο εκρηκτικός Goran Bregovic συνοδευόμενος από την ορχήστρα του, έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό της Κω, να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα επί σκηνής, στην καρδιά του λιμανιού, με τον κόσμο να απολαμβάνει το Μανδράκι της Κω που συνδυάζει την πλούσια ιστορία με την ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά.

Η παράσταση τα είχε όλα…. ένα κράμα έντονων επιδράσεων από τη βαλκανική παράδοση που παντρεύει παραδοσιακά πνευστά, κρουστά και έγχορδα όργανα, Βαλκανικές πολυφωνίες, τσιγγανικούς ήχους και επιρροές από ύμνους της Ορθόδοξης και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.


Την συναυλία “άνοιξε” μουσικά η φιλαρμονική του δήμου της Κω με τον μαέστρο Νίκο Γκαναβουρα και  τον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά να καλωσορίζει τον Goran Bregovic μαζί με την αντιδήμαρχο Ματίνα Βουκελατου Χριστοδουλίδη.
Ο Bregovic ντυμένος στα λευκά, με μια ηλεκτρική κιθάρα στο χέρι, διεύθυνε αυτή την ετερόκλητη ομάδα καλλιτεχνών.

 

Πηγή: Kostv.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου