Τοπικές Ειδήσεις

Εξαιρετικά καλά εξελίσσεται η σεζόν για τους μαγευτικούς Λειψούς!

Φουλ από τουρισμό είναι και φέτος οι Λειψοί. Το μαγευτικό νησί φιλοξενεί και φέτος πολλούς ευρωπαίους αλλά και Έλληνες τουρίστες.

Δεν είναι τυχαίο που και φέτος είναι ψηλά στις προτιμήσεις των Ιταλών και των Γάλλων τουριστών.

«Όλα τα καταλύματα είναι γεμάτα και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και τις 25 Αυγούστου. Μέτα θα υπάρξει μια μικρή πτώση και μετά πάλι οι αφίξεις θα αυξηθούν. Θα είμαστε πολύ καλά σε πληρότητες μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου», δήλωσε στη «δ» ο δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

Για τον τουρισμό του νησιού κάθε χρόνο να σημειωθεί πως γίνεται προσεγμένη προβολή από τη δημοτική αρχή.

Φέτος κυκλοφόρησε και το video clip που κάνει θραύση αφού έχει μέχρι τώρα 276.000 προβολές και η εκτίμηση είναι πως θα φθάσει ίσως και θα ξεπεράσει τις 300.000.

Αυτό που θέλησε επίσης να τονίσει ο κ. Μάγγος είναι το γεγονός ότι η τουριστική σεζόν εξελίσσεται πολύ καλά ενώ αντέχουν οι υποδομές του νησιού δηλαδή δεν υπάρχουν προβλήματα με την αποχέτευση ή την υδροδότηση των Λειψών.

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου