Τοπικές Ειδήσεις

Κλειστοί οι φωτεινοί σηματοδότες κοντά στον Άγιο Χριστόφορο

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι οι φωτεινοί σηματοδότες στον ισόπεδο κόμβο Κ-5 της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, «Κόμβος Ασγούρου», πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Χριστοφόρου, στο ύψος του καταστήματος “Γογγάκη”, θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας τη Δευτέρα 05/08/2024 από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00, λόγω τεχνικής παρέμβασης αναβάθμισης του προγράμματος κυκλοφορίας.

Για λόγους ασφαλείας, και έως αποκατάστασης της λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών, παρακαλούνται όλοι οι διερχόμενοι (οδηγοί και πεζοί) να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τον κόμβο.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή στις διαβάσεις των πεζών, να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση, να κινούνται με μειωμένη ταχύτητα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας της αναδόχου εταιρείας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και την κατανόησή σας.
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ.Τ.Ε.Δ.
ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου