Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Κρεμαστής Ευάγγελο Λαό

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κρεμαστής Ρόδου κ.  Ευάγγελο Λαό με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα ζητήματα που αφορούν την διάβρωση των ακτών στο παραλιακό μέτωπο της Κρεμαστής, στην ανάγκη ίδρυσης νέου κοιμητηρίου, στην ανάγκη ουσιαστικής αναβάθμισης της έκθεσης Κρεμαστής, στην πρόκληση για στήριξη του θαλάσσιου αθλήματος Kite Surf   και στην διοργάνωση διεθνών αγώνων αλλά και σε άλλα ζητήματα που άπτονται των προβλημάτων της καθημερινότητας των κατοίκων της Κρεμαστής και της Ρόδου γενικότερα.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α Υψηλάντης δήλωσε ότι, ξεκινά την επικοινωνία του με τις τοπικές αρχές των τοπικών Κοινοτήτων της Ρόδου και των άλλων νησιών προκειμένου να βοηθηθούν και σε κεντρικό επίπεδο οι ανάγκες τους, που είναι και κομμάτι των αναγκών των νησιών μας.

Τέλος ο βουλευτής, δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου