Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Το «ευχαριστώ» σε Ρίζο και Μουστάκα και η απόφαση για την Κ19

Παρελθόν από την οικογένεια της ΠΑΕ Διαγόρας, αποτελούν ο Μιχάλης Ρίζος και ο Διαγόρας Μουστάκας, με τον πρώτο να συνεχίζει την πορεία του στον Απόλλωνα Καλυθιών και ο δεύτερος στον Κεραυνό Ρόδου.
Οι «κυανέρυθροι» ευχαρίστησαν τους δύο προπονητές για την προσφορά τους στο σύλλογο και αποκάλυψαν ότι στο επερχόμενο πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2 ο «γηραιός» θα εκπροσωπηθεί από την ομάδα Κ16.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:
«Ο Διαγόρας ευχαριστεί Ρίζο και Μουστάκα και προαναγγέλλει αλλαγές!
Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά τους τον Μιχάλη Ρίζο και τον Διαγόρα Μουστάκα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους!
Η πόρτα της ΠΑΕ Διαγόρας θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτούς!
Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε οι μικροί της Κ16, μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά, να ριχθούν απευθείας στα βαθιά και να εκπροσωπήσουν το Διαγόρα μας στο πρωτάθλημα της Κ19!
Ήδη ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου