Αθλητικά

Ηρακλής Λάρδου: Επικύρωσε την απόφαση για «αυτοϋποβιβασμό»

Τους τίτλους τέλους της παρουσίας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries έγραψε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Ηρακλή Λάρδου, η οποία διενεργήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Μορφωτικό Κέντρο της κοινότητας.
Επί της ουσίας, το σώμα επικύρωσε την απόφαση της διοίκησης να δηλώσει τη συμμετοχή των «κυανόλευκων» στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, κυρίως λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η πίεση ενός κρίσιμου αριθμού παικτών, που δέχθηκαν προτάσεις από άλλα σωματεία, για αναθεώρηση των οικονομικών όρων συνεργασίας σε βαθμό που η διοίκηση ήταν αδύνατον να ανταποκριθεί, καθώς θα υποθήκευε το παρόν και το μέλλον του σωματείου.
Αφού αναλύθηκαν τα δεδομένα, αποφασίστηκε η ομάδα να αναδομηθεί εκκινώντας από το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με την ταυτόχρονη αναβάθμιση της λειτουργίας της ακαδημίας.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εξελίξεις οδήγησαν στην αποχώρηση τόσο του προπονητή Ανδρέα Σταύρου, όσο και του άμεσου συνεργάτη του Βαγγέλη Πάσχου, οι οποίοι είχαν συμφωνήσει πριν από λίγες εβδομάδες με τη διοίκηση του Ηρακλή στη βάση ενός πλάνου που είχε στο επίκεντρό τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Η τελευταία ευχαριστεί και τους δύο για την υπομονή και την κατανόησή τους, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα αποφασίσει για τον άνθρωπο που θα τους διαδεχθεί.
Επιπλέον, ένας αριθμός ποδοσφαιριστών θα αποδεσμευτεί και θα αναπληρωθεί ως επί το πλείστον με νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου