Αθλητικά

Διαγόρας Βατίου: Ικανοποίηση και πιθανή η περαιτέρω ενίσχυση

Στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο επέστρεψαν επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Βατίου, «εγκαινιάζοντας» τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής παρουσία τους και τα ελάχιστα προβλήματα σποραδικών απουσιών, τα οποία οφείλονται στις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της εποχής δεν τον προβληματίζουν, καθώς δεν είναι ικανά να επηρεάσουν αρνητικά την καθημερινή δουλειά του. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή, το σαββατοκύριακο οι «κυανέρυθροι» της νότιας Ρόδου θα πάρουν τις ανάσες τους, ενώ από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι ρυθμοί θα αρχίσουν να ανεβαίνουν. Η ρουτίνα θα σπάσει στις 17 Αυγούστου, οπότε και θα διεξαχθεί το πρώτο από τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας, κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών σε γήπεδο που θα αποφασιστεί προσεχώς.
Όσο για τα μετεγγραφικά της ομάδας, ο Γιάννης Καμπούρης αφήνει το ενδεχόμενο της περαιτέρω ενίσχυσής του συγκροτήματός του ανοιχτό, υπογραμμίζοντας πως εφόσον βρεθούν ένας δύο ποδοσφαιριστές ικανοί να «γεμίσουν» την αμυντική γραμμή, θα αποκτηθούν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου