Αθλητικά

Κλεόβουλος: Ανακοίνωσε Παπασταματίου, θέλει και τον Κοντό

Το έργο του Κλεόβουλου να βάλει τις τελευταίες «πινελιές» στον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου διευκόλυναν οι εξελίξεις στον Ηρακλή Λάρδου. Ο σύλλογος απάντησε σ’ ένα από τα τελευταία μετεγγραφικά ζητούμενά του με την απόκτηση του Μανώλη Παπασταματίου, τον οποίο η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε στις τάξεις της ομάδας μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι ο Παπασταματίου Εμμανουήλ για την ποδοσφαιρική χρονιά 2024-2025 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας. Ευχόμαστε στον Μανώλη υγεία και ευλογία».
Σημειώνεται, πως στόχο των Λίνδιων αποτελεί και ο μεσοεπιθετικός Κομνηνός Κοντός, ο οποίος αποχωρεί από τον Ηρακλή Λάρδου καθώς θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Τέλος, την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας τους θα κάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου, με τους παράγοντες της διοίκησης να εύχονται στους ίδιους και στον προπονητή τους Παναγιώτη Ζούνη μία καλή αγωνιστική χρονιά και ταυτόχρονα να ευχαριστούν όλους εκείνους που συνέβαλαν στην αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο της Λίνδου:
«Ευχόμαστε στον προπονητή μας κ. Ζούνη Παναγιώτη και στους ποδοσφαιριστές μας καλή σεζόν με υγεία και ευλογία.
Επίσης, ευχαριστούμε τον δήμαρχό μας κ. Κολιάδη Αλέξανδρο, τον αντιδήμαρχο Λινδίων κ. Παυλακίδη Νικόλαο, τον πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ κ. Λάμπη Χρυσοβαλάντη, τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού κ. Πλύγκο Μιχαήλ και την πρόεδρο της κοινότητας Λίνδου κ. Διάκουλα Χριστιάνα για τις ενέργειές τους για τον καλλωπισμό του γηπέδου από τις καταστροφές που υπέστη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου