Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του δημάρχου Ρόδου με τον δήμαρχο της Μαρμαρίδας

Τον νέο δήμαρχο του Μαρμαρίς Acar Ünlü υποδέχθηκε χθες στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. Ο κ. Ünlü συνοδευόταν από συνεργάτες του και την πρόεδρο του συλλόγου «Αδελφοσύνη», Μπεϊτζέ Σελαβτζή και εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του στη Ρόδο. Στη συζήτηση, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κυριάρχησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που έχουν να κάνουν με τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ της Ρόδου και του Μαρμαρίς και τη συνεργασία σε επίπεδο τουρισμού και πολιτισμού.
«Βρισκόμαστε στη Ρόδο, αρχαίος φίλος, γείτονας του Μαρμαρός, που έχουμε επισκεφθεί πολλές φορές. Κατά την επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε μαζί με τα μέλη του συμβουλίου μας, συναντηθήκαμε με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αλέξανδρο Κολιάδη. Πραγματοποιήσαμε συζητήσεις για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ του Μαρμαρίς και της Ρόδου και την συνεργασία στους τομείς της οικονομίας, του πολιτισμού και της τέχνης.


Ευχαριστούμε τον κύριο Κολιάδη και το προσωπικό του Δήμου για την φιλοξενία, σας περιμένουμε με χαρά στο Μαρμαρίς το συντομότερο δυνατό», ανέφερε σε επίσημη δήλωσή του ο δήμαρχος του Μαρμαρίς.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης, καλωσορίζοντας στη Ρόδο τον κ. Ünlü τόνισε ότι η δημοτική αρχή είναι ανοιχτή στην εξέταση της όποιας προοπτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν, έπειτα από την εφαρμογή του μέτρου της βίζα εξπρές για τους Τούρκους Πολίτες, έχουν αυξηθεί αισθητά οι τουριστικές ροές από τη γειτονική χώρα προς τη Ρόδο. Περισσότεροι από 100.000 Τούρκοι τουρίστες έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο από τον Απρίλιο που τέθηκε το μέτρο σε εφαρμογή μέχρι σήμερα και σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι καταστηματάρχες και οι έμποροι του νησιού πρόκειται για καλούς πελάτες οι οποίοι αφήνουν χρήματα στην τοπική αγορά. Οι αφίξεις Τούρκων επισκεπτών αναμένεται να συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς μέχρι το τέλος της σεζόν. Επίσης κατά τη διάρκεια του χειμώνα αναμένονται αρκετές αφίξεις.
Η συνάντηση μεταξύ του δημάρχου του Μαρμαρίς Acar Ünlü και του δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη έκλεισε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ MARMARİS ACAR ÜNLÜ;
«Ο Acar Ünlü, του οποίου η οικογένεια είναι από το Μαρμαρίς, γεννήθηκε στη Μαρμαρίς το 1981. Ο Acar Ünlü, ο οποίος ολοκλήρωσε το γυμνάσιο στη Σμύρνη και πήρε πτυχίο στη Βιομηχανική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Başkent και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Bilgi.
Ξεκίνησε την επιχειρηματική του ζωή σε ξενοδοχεία και εστιατόρια που ανήκουν στην οικογένειά του. Το 2007, έκανε προσωπικές επενδύσεις στον επιχειρηματικό κόσμο με τις δικές του μάρκες Pizzarium Pizza και στη συνέχεια Yoda cafe.
Παντρεύτηκε την Aylin Feyzullah Ünlü το 2006, έγινε πατέρας μιας κόρης το 2010, την οποία ονόμασαν Ayperi.
Ο Acar Ünlü, ο γιος του Muhammet Ünlü, του πρώτου και τελευταίου δημάρχου της πόλης Armutalan ως μέλος του CHP πριν από το 2014, και του Shennur Ünlü, που υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις στο CHP του Μαρμαρίς, κυρίως στη γυναικεία οργάνωση. Είναι μέλος του CHP από το 2001, μέλος του συμβουλίου CHP του δήμου Μαρμαρίδας μεταξύ 2014 και 2019 και πρόεδρος της Περιφέρειας CHP Μαρμαρίς μεταξύ 2015 και 2018.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου