Τοπικές Ειδήσεις

Σειρά συναντήσεων του Α. Γεωργιάδη στην Κω και ανακοινώσεις

Σειρά συναντήσεων είχε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης στην Κω . Αναφέρθηκε σε θέματα της αρμοδιότητας του κάνοντας λόγο για την προκήρυξη τεσσάρων  θέσεων παθολόγων τον Σεπτέμβριο. Αναφέρθηηκε  όμως και στις αμοιβές των γιατρών . Αναλυτικότερα:

Την Έπαρχο Κω-Νισύρου Ντίνα Σβύνου,  συνάντησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Η Έπαρχος αφού αρχικά καλωσόρισε τον κ.Γεωργιάδη, ανέφερε πως είναι σίγουρη πως θα κάνει το μέγιστο δυνατό προκειμένου να συμβάλει να διορθώνουν κάποιες καταστάσεις που ταλαιπωρούν το νησι εδώ και καιρό.
Αναφέρθηκε παράλληλα στα κίνητρα των γιατρών αλλά και στην αξιοποίηση ακινήτων για τη δημιουργία κατοικιών για τους γιατρούς που θα έρχονται στο νησί μας.
Παρών και ο Αντιπεριφερειάρχης Μπάμπης Ναβροζίδης ο οποίος με τη σειρά του καλωσόρισε τον υπουργό τονίζοντας πως τον τιμάει η παρουσία του στην Κω, μιας και δείχνει ότι θέλει να λύσει το πρόβλημα πραγματικά ενώ προσέθεσε πως γνωρίζει πως η επικοινωνία του με τον Περιφερειάρχη είναι καθημερινή.
Ο κ.Γεωργιάδης με τη σειρά του ανέφερε πως το ΝΑ διαθέτει από τους καλύτερους Περιφερειάρχες.

Μετά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο της Κω, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης,  επισκέφθηκε το Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά.
Ο κ.Νικηταράς αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Κω, στη στέγαση των ιατρών αλλά και στο νέο Νοσοκομείο του νησιού μας.
Ο Υπουργός αρχικά ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και διευκρίνησε πως η λύση με τους ιδιώτες γιατρούς θα διαρκέσει μέχρι το Δεκέμβριο,  ενώ τόνισε πως είναι σημαντικό να στελεχωθεί το υπάρχον Νοσοκομείο.

Πηγή: kostv.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου