Τοπικές Ειδήσεις

Ρόδος: Η Tosca Musk στο Calceis Pennatis

Μια ψηλή εντυπωσιακή ξανθιά μπαίνει αιφνιδιαστικά  στο Calceis Pennatis με γυαλιά, καπέλο και κάποιους συνοδούς.

Δεν ήταν άλλη από την πανέμορφη Tosca Musk, αδερφή του πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία Elon Musk, του γνωστού σε όλους Mr Tesla.

Η περίφημη παραγωγός ταινιών  και επιχειρηματίας του Passionfix που κάνει ταινίες με love stories και happy end βρέθηκε incognito στο νησί των Ιπποτών και σε μια από τις λιγοστές εμφανίσεις της στην πόλη της Ρόδου  επισκέφθηκε το κατάστημα multibrand Calceis Pennatis.

Την συνόδευαν συνεργάτες της και η διάσημη ελληνίδα δημοσιογράφος Αντα Ηλιοπουλου που την έφερε στη Ρόδο και είναι γνωστή ιδιαιτέρως τόσο για την συμβολή της στην ανάδειξη του νησιού με σημαντικές εκδόσεις προηγούμενων χρόνων όσο και για την πρόσκληση VIPs στην χώρα μας για την προώθηση και διάδοση  του ελληνικού πολιτισμού.

Στην γνωστή μπουτίκ υποδέχθηκαν την Tosca  Musk οι ιδιοκτήτες Ρούλα Μπεκάκου και Βασίλης Ζιώγος  και την ξενάγησαν σε όλες τις συλλογές.

Η ίδια πρόσεξε ιδιαιτερως την σειρά Ganni λέγοντας «Ganni is the best! » αφού την μέρα που ήρθε στην μπουτίκ φορούσε ηδη παντελόνι του brand.  Αν και ο χρόνος της ήταν περιορισμένος  και το αυτοκίνητο την περίμενε, πρόσεξε τις συλλογές του Mugler και του Rabanne του Alexander Wang, της Norma Kamali, της Ami Paris και τελικά έφυγε με ένα πολύ εντυπωσιακό αξεσουάρ κόσμημα του Rabanne, μια εντυπωσιακή αλυσίδα σώματος με χρυσές και ασημένιες σφαίρες, που προσέφερε μια μοναδική λάμψη και κομψότητα στο σύνολό της.

Όμορφη, ευγενική, φιλική και χαμογελαστή με κοφτερό χιούμορ. Απλά υπέροχη.

Φεύγοντας είπε πως ενθουσιάστηκε με το νησί και κυρίως την Λίνδο και το κάστρο των Ιπποτών και πως θέλει να ξαναέρθει σύντομα.
Thank you Tosca for visiting us. It was great pleasure!!!❤️

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου