Αθλητικά

4ο XXSports 3on3 Summer Basketball Tournament: Το «ευχαριστώ» για τα Αφάντου

Οι διοργανωτές του 4ου XXSports 3on3 Summer Basketball Tournament εξέδωσαν την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:
«Η πρώτη φάση του 4ου XXSPORTS 3on3 Summer Basketball Tournament ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο ανοιχτό γήπεδο Αφάντου. Το γήπεδο που κατέγραψε την μεγαλύτερη προσέλευση αθλητών στην 4ετη πορεία της διοργάνωσης, με 92 καταγεγραμμένες συμμετοχές.
Στ’ Αφάντου έγινε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ, την οποία παρακολούθησε και αρκετός κόσμος. Με την ολοκλήρωση της αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ορισμένους ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα στην όλη προσπάθεια.
Την αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας Αφάντου κ. Κατερίνα Καραγιάννη που αποδέχθηκε το αίτημα μας και μας παραχώρησε τον χώρο σε άριστη κατάσταση.
Τον αντιδήμαρχο Μεσαιωνικής Πόλης, Μνημείων και Πολεοδομικού Σχεδιασμού κ. Γιώργο Παυλούς που ήταν παρόντας και τις τρεις ημέρες στη διοργάνωση.
Επιπλέον μια ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αφάντου κ. Αναστάχα Λούκα που έκανε και με το παραπάνω ότι του ζητήσαμε για να αγωνιστούν οι αθλητές μας σε ένα πεντακάθαρο και ασφαλέστατο γήπεδο.
Τα τρία τελευταία χρόνια το ανοιχτό γήπεδο Αφάντου γεμίζει με αθλητές και κόσμο, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα πως οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν ασπαστεί την φιλοσοφία της διοργάνωσης, η οποία στο συγκεκριμένο χωριό ευελπιστούμε να γίνει θεσμός.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μας και στον κόσμο που έδωσε το ‘’παρών’’. Η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Πλέον το ΡΑΝΤΕΒΟΥ μεταφέρεται στην πλατεία Δημαρχείου το σαββατοκύριακο 17 και 18 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου