Τοπικές Ειδήσεις

Βαρύ πένθος στην οικογένεια Σαλαμαστράκη • Τα περίεργα παιχνίδια της μοίρας ξεπερνούν και αυτήν την φαντασία

Eφυγαν μαζί η μάνα και η πεθερά

Η 6η Αυγούστου 2024, επεφύλασσε μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη για την οικογένεια του γνωστού δικηγόρου Δημήτριου Σαλαμαστράκη. Με διαφορά λίγων ωρών έφυγε από τη ζωή η μητέρα του και η μητέρα της συζύγου του.
Πριν καλά καλά προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ της απώλειας της μητέρας του Δημήτριου Σαλαμαστράκη, Ειρήνης Σαλαμαστράκη, λίγες ώρες μετά άφηνε την τελευταία της πνοή και η μητέρα της συζύγου του, Αθανασία Παπαϊγνατίου.
Και είναι από τα περίεργα παιχνίδια της μοίρας, που ξεπερνούν την φαντασία. Οι δύο γυναίκες, που έφυγαν από τη ζωή την ίδια ημέρα, γεννήθηκαν τον ίδιο μήνα με διαφορά δύο ετών, απεβίωσαν την ίδια ημέρα και θα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία την ίδια ημέρα.
Η οικογένεια του γνωστού δικηγόρου της Ρόδου βιώνει μια τραγωδία. Την ίδια μέρα θα κληθεί να αποχωριστεί δύο μητέρες και γιαγιάδες, που θα πορευτούν μαζί και στο ταξίδι προς την αιωνιότητα.
Σήμερα Πέμπτη θα τελεστούν οι κηδείες και των δύο γιαγιάδων. Στις 10.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Ρόδου, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της Αθανασίας Παπαϊγνατίου, μητέρας της Κυριακής Σαλαμαστράκη και λίγες ώρες αργότερα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κρητηνίας στις 17:30 θα τελεστεί η κηδεία της Ειρήνης Σαλαμαστράκη, μητέρας του Δημήτρη Σαλαμαστράκη.
Την απώλεια της μητέρας του έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook o γνωστός δικηγόρος Δημήτρης Σαλαμαστράκης, γράφοντας τα εξής: «Πένθιμη μέρα σήμερα. Πέταξε στους ουρανούς η μανούλα μας. Δυστυχώς έρχεται και αυτή η ημέρα, που κανένας δεν θέλει να τη ζήσει. Ελευθερώθηκε από την ταλαιπωρία των τελευταίων χρόνων. Ταξιδεύει τώρα για να ανταμώσει με τον πατέρα μας!!! Καλή ανάπαυση και θα είσαι για όλους μας αλησμόνητη. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην Κρητηνία την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 5.30 μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου».
Μέσα σε λίγες ώρες γνωστοποίησε και πριν προλάβει να πενθήσει για τον θάνατο της μητέρας του ήρθε και η απώλεια της πεθεράς του να συγκλονίσει την οικογένεια, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024 ως αποφράδα ημέρα γράφοντας, στον λογαριασμό του στο facebook τα εξής: «Αποφράδα ημέρα η σημερινή. Δεύτερο απανωτό κτύπημα. Έφυγε πριν από μερικά λεπτά για το αιώνιο ταξίδι και η πεθερά μου Αθανασία Παπαϊγνατίου, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της συζύγου μου Κυριακής να την κρατήσει στη ζωή. Γεννήθηκαν τον ίδιο μήνα με τη μητέρα μου δύο χρόνια μετά η πεθερά μου, και ταξιδεύουν μαζί στην αιωνιότητα. Ο Κύριος ας αναπαύσει τις ψυχούλες τους. Αιωνία τους η μνήμη. Αλησμόνητες θα είναι».
Η «δημοκρατική» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Σαλαμαστράκη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου