Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Ποδοσφαιριστές της Κ16 στην προετοιμασία

Νεαροί ποδοσφαιριστές από το τμήμα Κ16 του Α.Σ. Ρόδος θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας, όπως ενημέρωσε η Ακαδημία των «πρασίνων» με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε να αναφέρει τα εξής:
«Με πολύ μεγάλη χαρά οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών μας κ.κ. Κάππος και Διακίδης, ενημερώνουν τους αθλητές της Κ16 μας να βρίσκονται το Σάββατο (10/8) στις 6:00 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα (Κορακόνερο), για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της αντρικής μας ομάδας. Ο προπονητής κ. Τζήμας και οι συνεργάτες του θα βρίσκονται στο ΕΑΚ.
Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας μας κ. Κάππος, ανέφερε τα εξής:
‘’Μετά από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς και αγάπη στα τμήματα υποδομής μας, νιώθουμε ευγνωμοσύνη και συγχρόνως δύναμη, με αφοσίωση, κουράγιο θα συνεχίσουμε το έργο το οποίο ξεκινήσαμε με γνώμονα πάντα το καλό των αθλητών μας και την εξέλιξή τους!
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, μαζί συνεχίζουμε!’’».
Να σημειώσουμε ότι η Ακαδημία του Α.Σ. Ρόδος εξέδωσε κι άλλη ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι οι ποδοσφαιριστές της Κ16 θα δοκιμαστούν από το προπονητικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
Παρακαλούνται οι αθλητές της Κ16 μας να βρίσκονται το Σάββατο (10/08), στις 6:00 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα (Κορακόνερο), για να δοκιμαστούν από το προπονητικό επιτελείο της αντρικής μας ομάδας!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου