Αθλητικά

Το «Σπίτι της Γυμναστικής» θα έχει το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια

Όπως έγινε γνωστό κατά την άφιξη του Λευτέρη Πετρούνια από το Παρίσι το γυμναστήριο που θα βρίσκεται μέσα στο ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ θα πάρει το όνομά του.
Ο Λευτέρης Πετρούνια πάτησε Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης. Εκεί τον υποδέχθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, που ανακοίνωσε ότι το γυμναστήριο που θα στεγάζεται στο ποδηλατοδρόμιο θα λάβει το όνομα του «άρχοντα των κρίκων».
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού για την ονοματοδοσία του ποδηλατοδρομίου:
«Με αισθήματα χαράς, τιμής, συγκίνησης και μεγάλης περηφάνιας υποδεχόμαστε στην πατρίδα μας τον μεγάλο Ολυμπιονίκη, παγκοσμίου εμβέλειας, τον δικό μας άνθρωπο, τον Λευτέρη Πετρούνια.
Λευτέρη σε ευχαριστούμε εκ μέρους του ελληνικού αθλητισμού, της ελληνικής Πολιτείας. Συμβολικά γι’ αυτό που κάνεις για την πατρίδα, για τη μεγάλη τιμή που μας δίνεις, τη συγκίνηση που προσφέρεις στον ελληνικό λαό, το σπίτι της γυμναστικής, που θα στεγάζεται μέσα στο εμβληματικό ποδηλατοδρόμιο, από τον Δεκέμβριο που ολοκληρώνεται, παρουσία του Πρωθυπουργού θα έχει το όνομά σου: Λευτέρης Πετρούνιας.
Σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας».

Πηγή: sdna.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου