Αθλητικά

Παναγιώτης Σπάρταλης προς ΠΑΕ Διαγόρας: «Κύριοι την απάντηση σας την έδωσε όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νησιού»

Με ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Σπάρταλης απάντησε στην αιχμηρή ανακοίνωσε που εξέδωσε σε βάρος του η ΠΑΕ Διαγόρας, μετά από την παραίτηση και την τοποθέτησή του για διαφορά φιλοσοφίας των δύο πλευρών, τονίζοντας ότι ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νησιού έδωσε την απάντηση στη διοίκηση των «κυανέρυθρων».
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρας με ειρωνείες, χλευασμό, ψεύδη, απειλές προς το πρόσωπό μου και απαξίωση ως προς τις προηγούμενες ομάδες μου, θεωρώ χρέος μου να αναφέρω τα εξής:
Αρχικά θεωρώ την ανακοίνωση το λιγότερο τραγική. Θα μπορούσα να απαντήσω σε όλα όσα γράψατε, αλλά ξέρετε κάτι; Δεν θα πέσω σε αυτό το επίπεδο επειδή δεν αρμόζει στον χαρακτήρα μου και δυστυχώς είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι. Άλλωστε κύριοι την απάντηση σας την έδωσε όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νησιού. Η συμπαράσταση και η στήριξη που πήρα είναι συγκλονιστική και πραγματικά μου δίνει δύναμη να συνεχίσω (κι όπου φτάσω)…
Ο κόσμος απέδειξε πως ξέρει ποιος είναι ο Σπάρταλης και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Έδειξε όμως να ξέρει και όλους εσάς. Όλοι ξέρετε ότι δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια και ούτε θέλω να κατηγορήσω κανέναν.
Το Διαγόρα κύριοι τον υπηρέτησα με όλη μου την ψυχή, τον βοήθησα και με βοήθησε. Έχει 120 χρόνια ιστορία, αλλά δυστυχώς τον ρίξατε χαμηλά με τα λεγόμενα σας. Σεβόμενος λοιπόν όλο τον αγνό φίλαθλο κόσμο του νησιού, τις πρώην ομάδες μου και την οικογένεια μου, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ, γιατί την απάντηση την πήρατε από όλο το νησί και κυρίως από τους ίδιους σας τους φιλάθλους.
Για μένα το θέμα αυτό κλείνει εδώ και ελπίζω να κλείσει και για εσάς αν έχετε έστω και λίγο σεβασμό ως προς την ιστορία της ομάδας σας.
Υ.Γ.1: Μπορεί να είμαι ερασιτέχνης, χωρίς δίπλωμα και να μην μου ξαναδοθεί η ευκαιρία όπως είπατε, αλλά έχω καθαρή την συνείδηση μου και κοιμάται ήσυχος.
Υ.Γ. 2: Η ΘΥΡΑ 6 ήταν και είναι πάντα δίπλα στην αγαπημένη της ομάδα. Οι υπόλοιποι πάνε και έρχονται. Απέδειξε ξανά πως ξέρει να σέβεται και να μην ξεχνά την ιστορία αυτού του συλλόγου.
Υ.Γ. 3: Αυτά από έναν πρώην ποδοσφαιριστή σας με περισσότερες από 300 συμμετοχές τουλάχιστον στην πλάτη του και ίσως τον πρώτο στα 120 χρόνια στην ιστορία της ομάδας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου