Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Χατζημάρκος για τον κίνδυνο πυρκαγιών. Η αυξημένη προσοχή όλων μας είναι στάση ευθύνης

Στην αυξημένη ετοιμότητα όλων των αρμοδίων φορέων με αφορμή τον κίνδυνο για  πυρκαγιές αναφέρθηκε σε ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος μετά την σύσκεψη που έγινε. Αναλυτικά η ανάρτηση:

Μόλις ολοκληρώσαμε μια κυβερνητική τηλεδιάσκεψη επικεφαλής της οποίας ήταν ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας. Οι επόμενες ημέρες μας επιφυλάσσουν ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες και πρέπει άπαντες να αυξήσουμε την προσοχή μας στην εκδήλωση πυρκαγιών.
Ο κρατικός μηχανισμός φυσικά έχει τον πρώτο λόγο, στο σύνολο του μαζί με την αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού, ο οποίος περνάει σε κατάσταση επιφυλακής.
Όμως και όλοι οι πολίτες, μπορούν και οφείλουν να αυξήσουν την προσοχή τους ειδικά σε δραστηριότητες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πυρκαγιά.
Η αυξημένη προσοχή όλων μας είναι στάση ευθύνης.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου