Τοπικές Ειδήσεις

Γεωργιάδης για Νοσοκομείο της Κω: Υποφέρει εδώ και 5 χρόνια από έλλειψη παθολόγων, οι δύο παρεμβάσεις που κάναμε

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της Κω αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το νοσοκομείο της νήσου υποφέρει από την έλλειψη παθολόγων εδώ και 5 χρόνια» αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι ως υπουργός αποφάσισε να παρέμβει σε δύο χρόνους: «Έναν βραχυπρόθεσμο, με τη γνωστή νομοθετική παρέμβαση και μετακινήσεις ιατρών που έδωσαν προσωρινή λύση και πλέον οι εφημερίες βγαίνουν κανονικά μετά από καιρό. Κι έναν μακροπρόθεσμο και μόνιμο, με παροχή κινήτρων και ταυτόχρονες προσκλήσεις μόνιμων παθολόγων ικανοποιώντας ένα αίτημα πολλών ετών εκεί».

Η σεβαστή και ιστορική εφημερίδα @tovimagr δημοσίευσε αυτό το άρθρο: http://tovima.gr/2024/08/09/opi… με προφανή εμπάθεια εναντίον μου.
Και γιατί λέω εμπάθεια;

Διότι μία εφημερίδα και ένας δημοσιογράφος πρέπει πρώτα να ερευνούν την αλήθεια του περιστατικού αλλιώς τί σχολιάζει ακριβώς;

Πάμε τώρα στα πραγματικά περιστατικά.
Το νοσοκομείο της νήσου υποφέρει από την έλλειψη παθολόγων εδώ και 5 χρόνια.

Αποφάσισα, ως Υπουργός, να παρέμβω σε δύο χρόνους:

Πηγή: protothema.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου