Αθλητικά

Γ.Σ. Διαγόρας: Ευχαριστίες στον Όμιλο Μήτση

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Όμιλο Μήτση εξέδωσε ο Γ.Σ. Διαγόρας αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. καθώς και όλα τα μέλη του Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστούν θερμά τον Όμιλο Μήτση και το ίδρυμα Κωνσταντίνου Μήτση.
Ο Όμιλος Μήτση πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 45 χρόνια, χαράζοντας τη δική του πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική φιλοσοφία του και την υπόσχεση μιας ασύγκριτης εμπειρίας διακοπών.
Με 23 ξενοδοχεία στο δυναμικό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, την Κέρκυρα, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών του, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του.
Η διάθεση και η συμβολή σας αποδεικνύει έμπρακτα ότι ο Όμιλος Μήτση γίνεται αρωγός της μεγάλης προσπάθειάς μας για να κρατήσουμε ζωντανό τον αθλητισμό και την δημιουργική απασχόληση των νέων στο ακριτικό μας νησί!
Create your own story…».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου