Αθλητικά

Τμήμα άρσης βαρών Ανταγόρα: Τζελίλης και Χριστοφορίδη στην Κω

Δύο σπουδαίες μορφές της ελληνικής άρσης βαρών βρέθηκαν στην Κω τις προηγούμενες ημέρες, όπου απόλαυσαν τις ομορφιές του νησιού, αλλά επισκέφθηκαν και τους αθλητές του τμήματος άρσης βαρών του ΠΑΣ Ανταγόρας.
Πρόκειται για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαρία Χριστοφορίδη και τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Τζελίλη με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΠΑΣ Ανταγόρας να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ευχάριστη έκπληξη στο νησί μας και στον σύλλογο μας, ήταν η επίσκεψη των δύο θρύλων της άρσης βαρών, της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Μαρίας Χριστοφορίδη και του Ολυμπιονίκη Γιώργου Τζελίλη.
Οι δύο πρωταθλητές συνομίλησαν με τους αθλητές του τμήματος της άρσης βαρών του Ανταγόρα, έδωσαν τις συμβουλές τους και τις ευχές τους στους αθλητές μας για το μέλλον, επισκέφθηκαν αρκετά μέρη του όμορφου νησιού μας και υποσχέθηκαν ότι θα μας ξαναεπισκεφτούν σύντομα.
Ευχαριστούμε θερμά το Natura Park Village, την Ένωση Ξενοδόχων Κω (Νατάσα Σοφού, Κωνσταντίνα Σβύνου – Έπαρχος Κω Νισύρου) για τις όλες ενέργειες τους, για την άψογη φιλοξενία όπως και το Restaurant Kalymnos (Κώστας Ζουμπουλίκος)».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου