Αθλητικά

Κωνσταντίνος Στεφανίδης: «Οι φίλοι, οι εχθροί του Διαγόρα και οι χρήσιμοι ηλίθιοι»

Αινιγματική τοποθέτηση, στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, από τον πρώην πρόεδρο του Γ.Σ. Διαγόρας Κωνσταντίνο Στεφανίδη.
Αναλυτικά αναφέρει τα ακόλουθα:
«Οι φίλοι, οι εχθροί του Διαγόρα και οι χρήσιμοι ηλίθιοι.
Στην μακροχρόνια παρουσία μου στα δρώμενα του Διαγόρα η αλήθεια είναι ότι πάμπολλες φορές συνάντησα ανθρώπους μεγάλους με ήθος και αξίες που έτρεφαν ένα μεγάλο θαυμασμό για τον Διαγόρα και που είναι αλήθεια ότι τον βοήθησαν σε δύσκολες στιγμές καταλυτικά.
Συνάντησα όμως και ανθρώπους μικρούς μίζερους που όσο και αν προσπάθησαν, η ζημία που έκαναν μακροπρόθεσμα ήταν μικρή και γρήγορα ο σύλλογος με τη δυναμική που έχει, την πανελλήνια αναγνωρισιμότητα και την συμβολή του στην ιστορική, πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου.
Συνάντησα όμως και τους χρησίμους ηλίθιους που αυτοί κατά την γνώμη μου προξένησαν κατά καιρούς τα δεινά στο Διαγόρα και που αυτούς ο Διαγόρας θα πρέπει να απαντάει με τον τρόπο του.
Ευτυχώς ο σύλλογος έχει επιβιώσει κάτω από αντίξοες συνθήκες και έχει αναπτύξει ένα dna επιβίωσης άξιο θαυμασμού.
Σας παραθέτω ένα μικρό τελευταίο παράδειγμα που αντιμετώπισε ο Διαγόρας. Τα συμπεράσματα δικά σας!
‘’Α.Σ Ατρόμητος Διμυλιάς, 10 Οκτωβρίου 2023.
Το Δ.Σ. του Ατρόμητου Διμυλιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Θυριάκη από την ομάδα νέων του Διαγόρα. Του ευχόμαστε καλή σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας και ευχαριστούμε τη διοίκηση του Διαγόρα για την παραχώρησή του. Άλλο ένα δικό μας παιδί θα αγωνιστεί με την φανέλα του Ατρόμητου κι αυτό μας χαροποιεί περισσότερο’’.
17 Δεκεμβρίου 2023.
Ο Διαγόρας ζήτησε το γήπεδο της Διμυλιάς για την προετοιμασία για είκοσι ημέρες και το Δ.Σ. της Διμυλιάς το αρνήθηκε!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου