Αθλητικά

ΑΣΤΙΡ: Στην προεδρία ο Σάββας Πεταλάς

Ο Σάββας Πεταλάς είναι ο αντικαταστάτης της Πόπης Καλτέκη στον προεδρικό θώκο του ΑΣΤΙΡ.
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Πόπης Καλτέκτης και στην συνέχεια ομόφωνα αποφάσισε την προεδρία της ομάδας να αναλάβει ο Σάββας Πεταλάς.
Στη σχετική ανακοίονωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Το διοικητικό συμβούλιο του LFC Ιαλυσού – ΑΣΤΙΡ ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης της προέδρου κ. Πόπης Καλτέκη. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των μελών του Δ.Σ. να την πείσουν να παραμείνει στη θέση της, η κ. Καλτέκη αποφάσισε να αποχωρήσει.
Το Δ.Σ. εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την εξαιρετική της προσφορά και την αφοσίωση που έδειξε κατά τη διάρκεια της θητείας της.
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η κ. Καλτέκη θα παραμείνει στο πλευρό του νέου προέδρου και των αθλητριών μας, προσφέροντας την πολύτιμη υποστήριξή της. Η παρουσία της θα παραμείνει καθοριστική για την εύρυθμη λειτουργία και την πρόοδο του συλλόγου μας.
Μετά την αποδοχή της παραίτησης, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Σάββα Πεταλά, πρώτο αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. και Ιαλυσιώτη.
Ο κ. Πεταλάς είναι πτυχιούχος Περιβαλλοντολόγος και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας-μελετητής. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ως ειδικός επιστημονικός σύμβουλος με φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ έχει διατελέσει επί τριετία διοικητής και πρόεδρος των Προνοιακών Ιδρυμάτων της Ρόδου, συμπεριλαμβανομένων και των δομών προστασίας ανηλίκων.
Με το πλούσιο βιογραφικό του, την αγάπη του για τον αθλητισμό και την τοπική μας κοινότητα, ο κ. Πεταλάς αναλαμβάνει την ηγεσία του συλλόγου με σκοπό να συνεχίσει το έργο της κ. Καλτέκη και να οδηγήσει τον LFC Ιαλυσού – ΑΣΤΙΡ σε νέες επιτυχίες.
Ο LFC Ιαλυσού – ΑΣΤΙΡ παραμένει προσηλωμένος στην προώθηση του αθλητισμού και στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας, και είμαστε βέβαιοι ότι υπό την ηγεσία του κ. Πεταλά, ο σύλλογός μας θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου