Αθλητικά

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Juniors 2024: Μία σεζόν παρακαταθήκη για το μέλλον

Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Beach Volley Juniors έφτασαν στο τέλος τους το σαββατοκύριακο που πέρασε, με τη διεξαγωγή της ηλικιακής κατηγορίας Κ19.
Η νέα γενιά του ελληνικού beach volley έδειξε ότι το άθλημα έχει μέλλον στην χώρα μας, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ομάδες από τα Δωδεκάνησα συμμετείχαν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, με το ζευγάρι της Ευρυδίκης Μαθιουδάκη με την Χρυσή Παρίση να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ17.
Με αφορμή την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Juniors 2024 η ΕΟΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Με το Κ19 Juniors Finals έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2024 στις μικρές ηλικίες, ολοκληρώνοντας με επιτυχία μία συναρπαστική σεζόν που ανέδειξε νέες ταλαντούχες γενιές αθλητών και αθλητριών.
Η σεζόν που ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Sportcamp στο Λουτράκι άφησε μία θετική παρακαταθήκη για το μέλλον του ελληνικού beach volley. Ο αριθμός των συμμετοχών, τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια, αυξάνεται διαρκώς, επιβεβαιώνοντας την ευρεία απήχηση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Το επίπεδο των αγώνων ανέδειξε το ταλέντο των νέων αθλητών και έδειξε ότι το μέλλον του beach volley στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο.
Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή ομάδων από την επαρχία, οι οποίες στις τρεις αναπτυξιακές διοργανώσεις (Κ22, Κ19, Κ17) κατέγραψαν ισχυρή παρουσία. Στα μετάλλια ξεχώρισαν αρκετά δίδυμα από την περιφέρεια, αποδεικνύοντας την εξάπλωση και την ισχυρή δυναμική του beach volley σε ολόκληρη τη χώρα, πέρα από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
Η ανάπτυξη του αθλήματος σε όλη την επικράτεια αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα, με πολλά υποσχόμενα ταλέντα να αναδεικνύονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου