Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση εργασίας του Υφυπουργού Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου με τον Συνεταιρισμό Ταξί Ρόδου και Κω

Την Τρίτη, 13 Αυγούστου, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, επισκέφθηκε τη Ρόδο για να πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Συνεταιρισμού Ταξί Ρόδου και Κω.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον τομέα των μεταφορών στα νησιά, καθώς και προτάσεις για τη βελτίωση των υπηρεσιών και της λειτουργικότητας του συνεταιρισμού.

Η παρουσία του Υφυπουργού στο νησί ανέδειξε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των τοπικών φορέων και της κεντρικής διοίκησης για την επίλυση των προβλημάτων και την αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα των μεταφορών.

Πηγή: afteroffice.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Ταρσίζιος    16.08.2024 19:28

    Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα το λαμογιο ο ΠΑΣΟΚ ατζης….εεεεεέ… ΝΔημοκράτης. ???….δεν ξέρω σε πιο κόμμα είναι τώρα….χαχαχαχα

Σχολιασμός άρθρου