Αθλητικά

Νέα επιτυχία για τον Χατζηεμμανουήλ

Ακόμα μία επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ, καθώς στο 25ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Masters που διεξάγεται στο Γκέτεμποργκ, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 800μ. της κατηγορίας Μ95, που ήταν το δεύτερο μετά την νίκη του στα 100μ.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ο παγκόσμιος Έλληνας Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 800μ. πετυχαίνοντας και νέο ρεκόρ αγώνων με χρόνο 5:46.82 στην ηλικιακή κατηγορία Μ95.
Ο Δωδεκανήσιος αθλητής αγωνίστηκε μαζί με τους αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας Μ90 με έντονο συναγωνισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνίσματος των 800μ. Ο Κώστας κατέκτησε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο του δεχόμενος το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων.
Επόμενος στόχος, του Κώου παγκόσμιου πρωταθλητή, είναι μια καλή εμφάνιση και επίδοση στο αγώνισμα των 200μ. που θα διεξαχθεί στις 20 Αυγούστου 2024 και ώρα
5:25μ.μ.».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου