Αθλητικά

ΕΟΠ: Στην Πράγα ο Σιφουνιός

Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, Πράγα βρίσκεται από την Τετάρτη 14/8 η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Πίστας, προκειμένου να συμμετάσχει σε δύο διεθνείς αγώνες.
Πρόκειται για το GP PRESOV C1 που θα γίνει μέσα στο σαββατοκύριακο 17 και 18 Αυγούστου και το GP PRAGUE SUMMER TRACK C1 που θα διεξαχθεί το διήμερο 24 και 25 Αυγούστου.
Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας που αριθμεί δύο αθλήτριες και τρεις αθλητές, συμπεριλήφθηκε ο Ρόδιος ποδηλάτης Τιμόθεος Σιφουνιός του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας, με την σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΟΠ να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Μετά από εισήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών, του εφόρου Εθνικών Ομάδων, την σύμφωνη γνώμη της τεχνικής επιτροπής και απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΠ, καλούνται οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες για να συμμετάσχουν στους διεθνείς αγώνες πίστας στην Τσεχία GP PRESOV C1, GP PRAGUE SUMMER TRACK C1:
Μηλάτη Αργυρώ του ΠΑΣ Ρεθύμνης Άτλας
Κόκκαλη Βασιλική του ΠΓΣ Λάρισας
Κονταξής Μύρωνας του ΠΣ Κρόνος
Μάνθος Νικόλαος του ΠΓΣ Λάρισας
Σιφουνιός Τιμόθεος του Κωακού ΟΠ
Αναχώρηση: 14/8/2024
Επιστροφή: 26/8/2024
Οι παραπάνω θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν μαζί τους:
-Διαβατήριο ή Αστυνομική Ταυτότητα.
-Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας για το 2024.
– Το ποδήλατό τους και το υλικό τους σε άριστη κατάσταση.
Οι ανήλικοι να έχουν εξουσιοδότηση και από τους δύο γονείς.
Τα σωματεία των αθλητών θα πρέπει να φροντίσουν για την ασφάλιση τους κατά της διάρκεια της παραμονής τους στο εξωτερικό».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου