Αθλητικά

ΑΕΡΑ: Ευχαριστίες στον κόσμο και δεύτερο φιλικό

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι έμειναν οι άνθρωποι της ΑΕΡΑ από την παρουσία των φίλων του ποδοσφαίρου στο στέκι του συλλόγου, στο πανηγύρι της Παναγιάς Καθολικής Στ’ Αφάντου. Οι εκατοντάδες επισκέπτες και η θέρμη με την οποία ανταποκρίθηκαν, γέμισαν τους “ερυθρόλευκους” με χαμόγελα και ταυτόχρονα τους έδωσαν δύναμη για τη συνέχεια της προσπάθειάς τους να οδηγήσουν εκ του ασφαλούς την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση: “Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. , αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για τη σπουδαία στήριξη του στο στέκι του συλλόγου μας, στο πανηγύρι της Παναγίας Καθολικής. Η συμπαράσταση αυτών που αγαπούν ανιδιοτελώς την ομάδα μας , μας δίνει δύναμη εν όψει του δύσκολου επερχόμενου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής .”
Όσο για να αγωνιστικά, η ομάδα του Πέτρου Ζουρούδη, η οποία αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δοκιμάσει αύριο τις δυνάμεις της κόντρα στον Διαγόρα στο πλαίσιο του δεύτερου φιλικού παιχνιδιού της προετοιμασίας της. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο στάδιο “Ιωάννης Πρώτος” στον Άγιο Σουλά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου