Αθλητικά

TaeKwonDo: Φιλαναγνωσία με τον Κωνσταντίνο Μπέη

Από την Πέμπτη 29 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο «Βενετόκλέιο» σεμινάριο με θέμα την φιλαναγνωσία, εφαρμοσμένη στο άθλημα του TaeKwonDo, από την καθηγητή Κωνσταντίνο Μπέη.
Στη σχετική ανακοίνωση- ενημέρωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές αναφέρονται τα εξής:
«Καλοκαιρινή συνάντηση με θέμα την ‘’Φιλαναγνωσία’’ ( παιδεία και ποιότητα ζωής) εφαρμοσμένη στο αγωνιστικό TaeKwonDo. Επιμέλεια και διδασκαλία από τον καθηγητή στο τμήμα Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ (Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) κ. Μπέη Κωνσταντίνο.
Οι προπονήσεις και η ενημέρωση στην ‘’Φιλαναγνωσία’’ θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο ‘’Βενετόκλειο’’ από τις 9:00π.μ. έως τις 2:00μ.μ. ξεκινώντας την Πέμπτη 29/8/24 έως και την Κυριακή 1/9/24.
Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από 9 χρονών και άνω
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το υπεύθυνο της διοργάνωσης, δάσκαλο κ. Καζαντζόγλου Παύλο στο τηλ. 6946686434.Επίσης στο τηλ. 6951802460».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου