Αθλητικά

Χάλκινο μετάλλιο για την Μάγδα Ροϊλίδου

Εξαιρετική παρουσία είχε η Ροδίτισσα Μάγδα Ροϊλίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μάστερ που διεξάγεται στο Γκέτεμπορκ της Σουηδίας, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην σφαιροβολία, ενώ ήταν 4η στην δισκοβολία.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:
«Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μάγδα Ροϊλίδου, αγωνιζόμενη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Γκέτεμποργκ κατέκτησε την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο αγώνισμα της σφαιροβολίας.
Επίσης κατέκτησε την 4η θέση στο δίσκο λόγω ισοψηφίας με την άλλη αθλήτρια στην τρίτη θέση με επίδοση 23,10μ. Στην περίπτωση αυτή λαμβάνονται υπόψη οι άλλες προσπάθειες.
Η Μάγδα όλες τις ημέρες, όπως και άλλοι αθλητές, αγωνιζόταν με ίωση που την ταλαιπώρησε και οι επιδόσεις της δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο των επιδόσεων της παγκόσμιας πρωταθλήτριας μας.
Η Μάγδα είναι η πρώτη Ελληνίδα διαχρονική αθλήτρια με 12 μετάλλια (Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά) κατέχει το γυναικείο ρεκόρ σε μετάλλια όπως ο Βασίλης Μαγγανάς στους Άνδρες. Έχει στο ενεργητικό της παγκόσμια ρεκόρ και πολλούς τίτλους. Δεν το βάζει
κάτω και παρόλο την ίωση που την ταλαιπώρησε πήρε το μετάλλιο που της αξίζει.
Συγχαρητήρια Μάγδα Ροϊλίδου έκανες υπερήφανη τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου