Αθλητικά

Αστέρας Παστίδας: Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Για το παρόν και κυρίως για το μέλλον του μερίμνησε ο Αστέρας Παστίδας, ο οποίος πρόσθεσε στις τάξεις του πέντε νεαρούς, εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Αρχικά, οι “κυανόλευκοι” του Μιχάλη Πολιά κράτησαν στο δυναμικό τους τους Νίκο Πολιά και Μιχάλη Αποστολάτο, δύο παιδιά που είχαν πέρσι καθ’ όλα ενεργό ρόλο στην ομάδα, απέκτησαν τους Στέφανο Ταμπακιανό (από τη Χάλκη), Κωνσταντίνο Ισκά (από την Κ16 της Ρόδου) και προώθησαν στην ανδρική ομάδα , από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τον Γιώργο Μιχαηλίδη. Η ανακοίνωση της διοίκησης:
“Το Δ.Σ. του Αστέρα Παστίδας με πίστη στο πλάνο του, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τους Πολιά Νικόλαο και Αποστολάτο Μιχαήλ, δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές του χωριού μας που την περσινή περίοδο βοήθησαν τα μέγιστα. Επίσης, στην ομάδα μας εντάχθηκαν ακόμα τρεις νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Ο Ταμπακιανός Στέφανος που αγωνιζόταν πέρσι στη Χάλκη, ο Ισκάς Κωνσταντίνος που αγωνιζόταν πέρσι στην ομάδα Κ16 της Ρόδου και ο Μιχαηλίδης Γεώργιος από τις ακαδημίες του Αστέρα. Είμαστε σίγουροι ότι και οι πέντε θα είναι η νέα ποδοσφαιρική φουρνιά που θα πλαισιώσει στο μέλλον την 11άδα της ομάδας”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου