Αθλητικά

Ιάλυσος: Ωραίο ματς και χορταστική ισοπαλία

Ένα ωραίο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ιάλυσο και τον Αστέρα Μασάρων, το οποίο έκλεισε στο ισόπαλο 3-3, είχαν την ευκαιρία να χαρούν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο Οικονομίδειο.
Οι “τοξοβόλοι” του Γιώργου Φυτά είχαν κέφια απέναντι στον ελλιπή Αστέρα (ο Παναγιώτης Καρίκης μετράει αρκετούς τραυματίες) και στο πρώτο μέρος κυριάρχησαν, σκοράροντας δύο τέρματα και χάνοντας έναν σημαντικό αριθμό καλών ευκαιριών. Το σκορ άνοιξε στο 12′ με πλασέ του Λυκοπάντη από τα πλάγια αριστερά, ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν ένα δεύτερο γκολ, χάρη στην ωραία ατομική προσπάθεια και το σουτ του Πελαρδή στην κλειστή γωνία του Στελλά, μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ιάλυσος- έφτασε στο 3-0, χάρη στο καλοζυγισμένο πλασέ του Χατζησάββα έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Σταματούλα.
Στη συνέχεια, κάτι οι πολλές αλλαγές του Γιώργου Φυτά που επηρέασαν τη συνοχή των γηπεδούχων και κάτι το πείσμα του Αστέρα, οι όροι στον αγωνιστικό χώρο άρχισαν να αντιστρέφονται, με το συγκρότημα του Παναγιώτη Καρίκη να αντιδρά και να φτάνει στην ισοφάριση.
Στο 56′, ο Νικήτας βρήκε με ωραία μπαλιά τον Λυμπερόπουλο που μείωσε σε 3-1 με ψηλοκρεμαστό πλασέ, ενώ στο 66′ και μετά από κλέψιμο της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Πετρίδης έκανε το 3-2, επίσης με πλασέ. Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 80′ με απίθανο μακρινό σουτ του Νικήτα, ο οποίος δικαιώθηκε για την τόλμη του.
Οι συνθέσεις:
Ιάλυσος
Τσιγάρος, Καρπαθάκης, Μουσταφάι, Κώστα, Σαχάι, Αμπαζάι, Σταματούλας, Κοντός, Λυκοπάντης, Πελαρδής, Χατζησάββας
Έπαιξαν και οι: Χαλκιόπουλος, Καμπουράκης, Πίτσης, Καλημέρης, Αμπελάς, Γιαννίκος, Βασιλείου, Γεωργαλλής, Συμεωνίδης, Καΐκης, Μπετζούκης και Χαραλάμπους
Αστέρας Μασάρων
Στελλάς, Κρητικός, Γκάμμις, Αντωνίου, Χατζημανώλης Α., Νικήτας, Καρανικολάου, Τσανάκου, Πετρίδης, Λυμπερόπουλος, Κιλασίν
Έπαιξαν και οι: Αντωνίου Α., Κουσουρής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου