Αθλητικά

Α.Ο. Ανταίος: Αντίστροφή μέτρηση για το αγωνιστικό διήμερο

Μέσα στο σαββατοκύριακο, ο Α.Ο. Ανταίος έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή δύο αγώνων. Πρόκειται για τον αγώνα δεξιοτεχνίας που θα γίνει το Σάββατο 24 και τον αγώνα MTB που θα γίνει την Κυριακή, με την αντίστροφή μέτρηση για την έναρξή τους να έχει ξεκινήσει.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο. Ανταίος προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Στις 24 Αυγούστου στις 16:00 η ώρα ο σύλλογός μας θα διοργανώσει στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού τους αγώνες δεξιοτεχνίας ‘’Ντόζιτς Ν & ΣΙΑ Ε.Ε. τεχνική-κατασκευαστική εταιρεία’’ όπου οι μικροί αθλητές θα προσπαθήσουν να περάσουν τους σταθμούς δίχως λάθος και να αναδείξουν τις ποδηλατικές τους ικανότητες!
Ελάτε και εσείς να δείτε από κοντά τα παιδιά και να χειροκροτήσετε την προσπάθεια τους!
Την επόμενη ημέρα 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ΜΤΒ Ανταίος ‘’Alin Constantin Diacenco’’, οι αγώνες τιμητικά έχουν πάρει και την ονομασία τους από τις επωνυμίες των παλαιότερων μας χορηγών και τους ευχαριστούμε θερμά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου