Αθλητικά

Ατρόμητος Διμυλιάς: “Τα καλύτερα είναι μπροστά μας”

Νέα ώθηση έδωσαν στον Ατρόμητο Διμυλιάς η Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας και οι εκλογές, μέσω των οποίων αναδείχθηκε η νέα διοοκησή του. Η συσπείρωση της τοπικής κοινωνίας γύρω από το σωματείο και ο ενθουσιασμός που άφησε πίσω της η ανοδική πορεία των τελευταίων ετών μετουσιώθηκαν, όπως αναμενόταν, σ’ ένα ενισχυμένο Δ.Σ. υπό τον Στέργο Σαρίκα, ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία. Η ανακοίνωση του συλλόγου: “Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στο σωματείο μας. Η νέα διοίκηση απαρτίζεται από τους: Πρόεδρος: Σαρίκας Στέργος
Α Αντιπρόεδρος: Παρτσακουλάκης Μιχαήλ
Β Αντιπρόεδρος: Τριτσάρης Κωνσταντίνος
Γ.Γραμματέας: Καζούλης Χρυσοβαλάντης
Ταμίας: Τομάζος Αποστόλης
Γεν.Αρχηγός: Φλεβάρης Ιωάννης
Ειδ.Γραμματέας: Μουσακίνιας Χρήστος
Έφορος γηπέδου: Θυριάκης Ανδρέας
Έφορος Υλικού: Κουφαλάκης Σταύρος
Αναπληρωματικά μέλη: Κάβουρας Δημήτριος, Απτόγλου Νικόλαος, Πουλλής Παντελής
Η νέα αγωνιστική περίοδος μας βρίσκει πιο ισχυρούς τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Καλή επιτυχία σε όλους”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου