Αθλητικά

Διαγόρας Βατίου: Κέρδος του η ήρεμη καθημερινότητα

Φειδωλός και μετρημένος εμφανίστηκε ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης μετά το σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηρακλή Μαριτσών και τη νίκη της με 2-0.
Ο τεχνικός των “κυανέρυθρων” της νότιας Ρόδου δεν έκρυψε μεν την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, ωστόσο έσπευσε να υπενθυμίσει πως επρόκειτο απλά για το πρώτο από τα φιλικά του καλοκαιριού, τα οποία χρησιμεύουν στον εντοπισμό των λαθών, στην άντληση υλικού για δουλειά και τίποτα περισσότερο.
Πολύ περισσότερο από τη θετική εικόνα του συνόλου του στο ματς με τους “ρόπαλοφόρους”, ο Γιάννης Καμπούρης εστίασε στην ποιότητα των καθημερινών προπονήσεων και στις ελάχιστες και κάθε φορά διαφορετικές απουσίες, δηλαδή στις ομαλές συνθήκες της καθημερινότητας που αποτελούν τη βάση των πάντων.
Σημειώνεται, πως στην παρούσα φάση το ρόστερ του Διαγόρα Βατίου κρίνεται από τους ανθρώπους της ομάδας ως πλήρες. Όπως σημειώνουν οι ίδιοι, δύσκολα θα γίνει άλλη προσθήκη, αν και δεν πρόκειται να πουν όχι αν εμφανιστεί στον δρόμο τους κάποια καλή ευκαιρία με την οποία θα αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν.
Οι Βατενοί θα παρουσιάσουν το δεύτερο δείγμα της δουλειάς τους το προσεχές Σάββατο, στο φιλικό δίτερμα με τον Κλεάνθη. Η μοναδική εκκρεμότητα αφορά στο γήπεδο διεξαγωγής και στην ώρα έναρξης της συνάντησης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου