Αθλητικά

Άρης: Μιχάλης Τσελεπίδης η επιστροφή

Το τυπικό της απόκτησης του Μιχάλη Τσελεπίδη στις τάξεις της ομάδας έκλεισε η διοίκηση του Άρη. Ο πολύπειρος αμυντικός επιστρέφει στον σύλλογο του χωριού του, προσφέροντας μία πολύτιμη λύση στα μετόπισθεν.
Η ανακοίνωση με την οποία επισημοποιήθηκε η προσθήκη: “Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή του Μιχάλη Τσελεπίδη στην ομάδα μας . Ο Μιχάλης επιστρέφει μετά από αρκετά χρονια στην ομάδα του χωριού μας και του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και με πολλές επιτυχίες”. Εν τω μεταξύ, τα πρώτα χαμόγελα πρόσφεραν στον προπονητή τους Γιάννη Αρχοντούλη οι ποδοσφαιριστές του με την παρουσία τους στο σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με τον Φοίβο, στο γήπεδο “Φίλιππος Δελαπόρτας” της Κρεμαστής.
Το τελικό 0-3 προφανώς και δεν έχει την παραμικρή σημασία, δεν παύει όμως να αποτύπωσε την καλή δουλειά στις προπονήσεις και να υπογράμμισε την ύπαρξη δυνατοτήτων. Σημειώνεται, πως οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν το προσεχές Σάββατο, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Αρχαγγέλου.
Ο Γιάννης Αρχοντούλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάλλιου, ο οποίος αναμένεται να μπεις στις προπονήσεις στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς και του Καλαμπούκη, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα ενσωματωθεί στις δραστηριότητες της ομάδας σε περίπου έναν μήνα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου