Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Υλικό για δουλειά, ζήτησε να φύγει ο Φελεσάκης

Στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης των επισήμων υποχρεώσεών τους στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου μπήκαν την περασμένη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών, με τον προπονητή τους Χρυσόστομο Χάσταλη να επικεντρώνει τη συνέχεια της δουλειάς τους στα συμπεράσματα που αποκόμισε από τη φιλική ήττα από τον Διαγόρα Βατίου, το περασμένο Σάββατο στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο.
Ο τεχνικός των “ροπαλοφόρων” ξεχώρισε ως καθ’ όλα θετικά ορισμένα αρκετά μεγάλα διαστήματα απόδοσης του συγκροτήματός του, καταγράφοντας ταυτόχρονα στο σημειωματάριό του αδυναμίες, οι οποίες θα βρεθούν στο επίκεντρο των προπονήσεων της τρέχουσας εβδομάδας.
Όπως έσπευσε να υπενθυμίσει ο ίδιος, αυτός είναι και ο λόγος που διεξάγονται τα φιλικά, με το πραγματικό και ουσιαστικό ζητούμενο να είναι η ετοιμότητα της ομάδας στην αφετηρία της νέας σεζόν. Το απρόοπτο το οποίο έχουν να διαχειριστούν οι άνθρωποι του Ηρακλή αφορά στον Αλέξανδρος Φελεσάκη. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς φέρεται να δέχθηκε πρόταση από τους Πάνθηρες, με τη διοίκηση και τον προπονητή να αποφασίζουν, σε περίπτωση που εν τέλει ο ποδοσφαιριστής αποχωρήσει, αν θα προχωρήσουν στην αντικατάστασή του δια της μετεγγραφικής οδού.
Σημειώνεται, πως εκτός προπονήσεων θα παραμείνει για λίγες μέρες ο Αλέξανδρος Παγκράτης, ώστε να ξεπεράσει το τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να δώσει το παρών στο προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο φιλικό παιχνίδι με τον Ακουσίλαο.
Τέλος, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να θέσει η διοίκηση του συλλόγου τις κάρτες διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια των “πράσινων” στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, περιμένοντας από τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής ανταπόκριση ανάλογη της προσπάθειάς της να διατηρήσει την ομάδα πρωταγωνίστρια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου