Αθλητικά

Κλεάνθης: Ετοιμάζεται για περαιτέρω ενίσχυση, πήρε Καλούδη

Πρόσθετη ενέργεια και αισιοδοξία για μία καλή και δημιουργική αγωνιστική περίοδο έδωσε στον Κλεάνθη η εικόνα του στο σαββατιάτικο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του κόντρα στον Κλεόβουλο.
Παρότι είναι νωρίς για ουσιαστικά συμπεράσματα και το δείγμα γραφής εξαιρετικά πρώιμο, δεν παύει οι Παραδεισιώτες να παρουσίασαν ενδιαφέροντα στοιχεία και να έπεισαν πρωτίστως τους εαυτούς τους πως βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Εξυπακούεται πως ουδείς πετάει στα σύννεφα, με τον προπονητή Σάσα Γιόνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του να αναγνωρίζουν πως έχουν να διανύσουν ακόμα μεγάλη απόσταση μέχρι να αποκτήσουν την αγωνιστική ταυτότητα που θέλουν, περιμένοντας ταυτόχρονα την ολοκλήρωση των ενεργειών της διοίκησης για την οριστικοποίηση του ρόστερ.
Οι άνθρωποι του Κλεάνθη προσανατολίζονται στην πραγματοποίηση άλλων τεσσάρων έως πέντε μετεγγραφών, οι δύο εκ των οποίων αφορούν σε έμπειρους παίκτες και τις υπόλοιπες σε ταλαντούχους νεαρούς, που σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να στερηθούν ευκαιριών κι ενός καθ’ όλα ενεργού ρόλου.
Ο ένας εξ αυτών είναι ο γεννημένος το 2008 Κωνσταντίνος Καλούδης. Ο νεαρός αμυντικός μέσος, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια άνεση και στα μετόπισθεν, βοήθησε πέρσι την ομάδα της Ρόδου να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΔ, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και μάλιστα έλαβε μέρος στο πρόσφατο φιλικό με τους Λίνδιους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Σημειώνεται, πως ο Σάσα Γιόνοβιτς θα υποβάλει τους ποδοσφαιριστές του σε νέο έλεγχο προόδου το προσεχές Σάββατο στο πλαίσιο του δεύτερου φιλικού αγώνα της ομάδας κόντρα στον Διαγόρα Βατίου, σε γήπεδο και ώρα που θα συμφωνηθούν ανάμεσα στους δύο προπονητές.
Τέλος, για τη λαϊκή μουσική βραδιά που διοργανώνει την προσεχή Δευτέρα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Φανουρίου στο Παραδείσι, στο πλαίσιο της ομώνυμης γιορτής, προετοιμάζεται πυρετωδώς η διοίκηση του συλλόγου, σκεπτόμενη μάλιστα να επαναλάβει το εγχείρημά της και την επόμενη, με διαφορετικό μουσικό σχήμα. Οι Παραδεισιώτες είναι βέβαιοι πως η τοπική κοινωνία θα σταθεί ξανά στο πλευρό τους, περιμένοντας ταυτόχρονα να ζωηρέψει η κίνηση στο πεδίο της διάθεσης των καρτών διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου