Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Η.Ν. Κάσου προς το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Με την ευκαιρία της επίσκεψης  τους στην Η.Ν. Κάσο    ο  Δήμαρχος Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος  απέστειλε την παρακάτω  επιστολή προς το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες για την προσφορά και την    εθελοντική  εργασία  των 55 μελών του  στην  τοπική κοινωνία  της Η.Ν. Κάσου..

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

« Με αφορμή την επίσκεψη  55 μελών του σώματος Ελληνικού οδηγισμού στην Η.Ν. Κάσο αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε έναν,  έναν ξεχωριστά για την κοινωνική προσφορά  σας στο νησί μας .

Οι τοιχογραφίες στην πλατεία Ηρώων, η κατασκευή πληροφοριακών πινακίδων ο καθαρισμός  παραλιών του νησιού , αλλά και η συμμετοχή-συμβολή  σας  στο πανηγύρι του  Σωτήρος  (Χριστού)  είναι δραστηριότητες που διαδίδουν την αξία του εθελοντισμού,   της προστασίας και του σεβασμού  του φυσικού περιβάλλοντος  και κυρίως  της   προσφοράς  στο κοινωνικό σύνολο.

Με την παρουσία σας  στην  Η.Ν. Κάσο συμβάλλατε  σημαντικά στην ευαισθητοποίηση όλων μας  δείχνοντας μας πως μέσα από τον εθελοντισμό,  η  συνεργασία μετατρέπεται σε κοινωνικό έργο .

Ευχαριστούμε θερμά  για το ήθος και για την παρουσία σας  στο νησί μας » .

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου