Τοπικές Ειδήσεις

Στο Eden Roc η πιστοποίηση Travellife Gold

Το Eden Roc Resort, ένα Premium All-Inclusive θέρετρο με μακρά ιστορία στο όμορφο νησί της Ρόδου, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι του απονεμήθηκε η πιστοποίηση Travelife Gold, αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή του να λειτουργεί βιώσιμα και υπεύθυνα στον τουρισμό.
Το Eden Roc Resort είναι εδώ και καιρό αφοσιωμένο στις βιώσιμες πρακτικές, ενσωματώνοντας φιλικές προς το περιβάλλον λειτουργίες και κοινωνικά υπεύθυνη διαχείριση σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής του. Το βραβείο Travelife Gold αποτελεί απόδειξη των συνεχών προσπαθειών του ξενοδοχείου όχι μόνο να πληροί αλλά και να υπερβαίνει τα αυστηρά κριτήρια που καθορίζονται στο πλαίσιο των προτύπων βιωσιμότητας Travelife.
Το Travelife, μια κορυφαία πρωτοβουλία πιστοποίησης αφιερωμένη στην επίτευξη βιώσιμων πρακτικών στην τουριστική βιομηχανία, απαιτεί από τις επιχειρήσεις να συμμορφώνονται με ένα ευρύ φάσμα κριτηρίων που καλύπτουν περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις. Οι στρατηγικές του Eden Roc Resort περιλαμβάνουν σημαντικές πρωτοβουλίες όπως:
Εξοικονόμηση ενέργειας και νερού: Εφαρμογή νέων τεχνολογιών για τη μείωση της κατανάλωσης και την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων.
Βιώσιμες προμήθειες: Προτεραιότητα σε τοπικούς και ηθικούς προμηθευτές και υποστήριξη πρακτικών δίκαιου εμπορίου.
Συμμετοχή και υποστήριξη της κοινότητας: Ενεργός συμμετοχή σε έργα της τοπικής κοινότητας και συνεισφορά στην οικονομική βιωσιμότητα.
Διατήρηση της τοπικής κουλτούρας και κληρονομιάς: Προώθηση και ενσωμάτωση των τοπικών παραδόσεων και της πολιτιστικής κληρονομιάς στις εμπειρίες των επισκεπτών, όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα Dine-out, που παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δειπνούν σε επιλεγμένες τοπικές επιχειρήσεις ως μέρος του πακέτου τους.
Καθώς το Eden Roc συνεχίζει να θέτει σημεία αναφοράς στον αειφόρο τουρισμό, καλωσορίζει τους επισκέπτες της ζήσουν μια εμπειρία που σέβεται στην τοπική κοινότητα και το περιβάλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Eden Roc Resort και τις πρωτοβουλίες του για τη βιωσιμότητα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.edenroc.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου